EXCLUSIVE se obvezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbe. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). EXCLUSIVE neće dostavljati niti razotkriti lične podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako propisuje zakon.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenim licima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.  EXCLUSIVE  se obavezuje pružati zaštitu ličnim podacima kupaca. EXCLUSIVE prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su neophodni za isporučivanje naručenog proizvoda. Podaci koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) EXCLUSIVE ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njezinog sadržaja i funkcionalnosti.

EXCLUSIVE informiše kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im daje mogućost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. U slučaju promene bilo kojeg od ličnih podataka (npr. mesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promeni obavestiti EXCLUSIVE. U slučaju promene o kojoj nije obavešten, EXCLUSIVE ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda. Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na web stranicu web shopa nakitonline.rs i na sve stranice unutar nakitonline.rs domene, a ne i na druge stranice sa kojih se upućuju linkovi ka nakitonline.rs domeni.